laupäev, 19. aprill 2008

Käivitus uus SmartAd reklaamivõrgustik

Juba mõnda aega on tegutsenud uus Eesti reklaamivõrgustik SmartAd, mida haldab OÜ Against All Odds. Kiirel vaatamisel ei leidnud, mis saidid tänaseks juba ühinenud on. Huvitav oleks ka kuulda, kui palju saidiomanikele iga näitamise või kliki eest makstakse? Ehk tegijad kommenteerivad.

Maailmas on aga nüüdseks kokku üle 300 reklaamivõrgustiku.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere Jüri,
tore, et sa meid oled üles leidnud. Muidugi hämmastab meid see, et me pole veel ennast avalikult reklaaminudki ning ikka suudetakse meid üles leida :-)
smartAD on oma turule tulemist ette valmistanud juba mõnda aega, kuid esimese kampaaniaga sai alustatud alles märtsi keskel. Seega oleme alles käivitamisfaasis ning seetõttu suurelt ennast ei promo. Ei taha kohe endal hinge kinni tõmmata. :)
Aga vastates su küsimustele... meil on liidetud üle paarikümne veebisaidi ning neid tuleb iga nädal juurde. Hetkel on veebisaidid peamiselt nö. "aktiivse inimese" sihtrühmast s.t. spordi, reisimise, tehnika teemalised. Suurimatest võib välja tuua fittest.ee, trip.ee, kalale.ee, soccernet.ee. Aga neid tuleb iga nädal aina juurde...
Hinnad pole meil fikseeritud. Meie ärimudel näeb ette kasumijaotust veebisaidi omanikega. Seega, mida enam suudame ise teenida, seda enam saab ka veebisait. Hindade osas pigem sihime turu keskmisest kõrgemale, kuna smartAD pakub reklaamitellijale lisaväärtust, mida teised tegijad veel ei paku (tulemuspõhisus, täpsem sihitamine, nutikad dünaamilised erilahendused).
Meie tegemistega saab kursis hoida meie veebi www.smartad.ee kui ka smartBLOG'i kaudu http://www.smartblogi.blogspot.com/

p.s. Jüri - me oleksime tänulikud kui sa kasutaksid õiget kirjapilti meile viidates ehk siis "SmartAd" asemel "smartAD". Nagu öeldakse - kurat peidab ja jumal ilmutab ennast detailides ;-) Aitäh ette!

Anonüümne ütles ...

Vigade parandus - fittest.ee asemel tahtsin kirjutada fitness.ee :-)