kolmapäev, 24. september 2008

Keskuse reklaamvõrgustikus nüüd 5 saiti

Eelmisest nädalast lisandus Keskuse reklaamvõrgustikku ja Nagi fotosaitide hulka Album.ee, üks Eesti suurimatest ja vanimatest fotosaitidest. Nüüd on seega ühe tiiva all 3 Eesti suurimat fotosaiti Fotoalbum, Nagi ja Album.ee, videosait Toru ja nende kõigi ühise katussaidina sotsiaalvõrgustik Keskus. Kes veel ei tea, siis Keskuses paiknevad nende 4 foto- ja videosaidi kasutajakontod (neid on üle 100 tuhande), profiilid, sõbralistid, kirjakastid, grupid ja vidinad. Samuti on Keskus omaette kasutatav sotsiaalvõrgustik.

Reklaamijale tähendab see seda, et tema reklaam avaldatakse neis 5 saidi korraga ja see jõuab nädalas ligi 130 tuhande unikaalse külastajani.

TNS Metrixi tabelist leiab Keskuse võrgustiku statistika rea keskus.ee alt. 38. nädalal ei olnud statistika hulgas kogu Album.ee külastatavust, tegelikult on Album.ee oma suuruselt Nagi sarnane ja ka meie võrgustiku kogukülastatavus seal 130 tuhande kandis. 39. nädalast peaks andmed juba õiged olema.

Telkode (EMT/Elion, Tele2) ja suurte meediagruppide (Ekspress, Eesti Meedia, Sanoma) järel, kellele kuuluvad Eesti top 10 veebisaidid, on Nagi OÜ oma Keskuse võrgustikuga nüüd kahe teise pisema veebifirma, Kava.ee ja Ilm.ee'ga kõrvuti 12-13. kohal. Selline see meie veebimeedia maastik täna on.

Lisainfo Keskuse võrgustiku reklaamivõimaluste kohta jk@nagi.ee.

Kommentaare ei ole: